מתכון עוגת שוקולד פרווה בציפוי שוקולד | השף הלבן

עוגת שוקולד פרווה בציפוי שוקולד

עוגת שוקולד מהירה להכנה, פשוטה וכיפית

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד פרווה בציפוי שוקולד

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 3 כוסות קמח
  • 4 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 1/2 כוס קקאו
  • 1/2 כוס שוקולית
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כוסות מים פושרים (מורתחים ומקוררים)
  • כוס וחצי סוכר
לציפוי:
  • 50 גרם מרגרינה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס קקאו
  • 1/4 כוס מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים היטב את כל חומרי העוגה.

  • 02.

    אופים בתנור שחומם מראש על חום בינוני במשך 25 דקות (בודקים עם קיסם, אם הוא יוצא יבש ניתן להוציא את העוגה).

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 03.

    לציפוי: שמים את חומרי הציפוי בסיר קטן באש קטנה, ולאחר שהעוגה התקררה מצפים אותה בבלילת השוקולד. לאחר מכן מפזרים סוכריות צבעוניות.למתכון עוגת שוקולד פרווה נוסף של השף הלבן >> 

הכנת? כאן מדרגים
(2152)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.