מתכון קלפוטי דובדבנים חם | השף הלבן

קלפוטי דובדבנים חם

טארט דובדבנים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קלפוטי דובדבנים חם

המרכיבים ל 6 מנות/ תבנית בקוטר 22 ס"מ:

  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 100 גרם שקדים מולבנים טחונים
  • 2 כפות קמח
  • 1 מיכל שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
  • 500 גרם דובדבנים מגולענים
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 3 שקיות סוכר וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מחממים תנור לחום בינוני ( 180 צ. ).

  • 03.

    שמים בקערת המערבל ביצים חלמונים וסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה.

  • 04.

    מוסיפים שקדים קמח ושמנת ומערבלים לתערובת אחידה.

  • 05.

    שמים בתבנית את הדובדבנים ויוצקים עליהם את הבלילה ואופים 45 דקות עד להשחמה.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 06.

    לפני ההגשה, זורים מעל את אבקת הסוכר וסוכר וניל ומגישים פושר.

הכנת? כאן מדרגים
(138)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.