קלפוטי דובדבנים חם
טארט דובדבנים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 מנות/ תבנית בקוטר 22 ס"מ:
- 2 ביצים
- 2 חלמונים
- 1/2 כוס סוכר
- 100 גרם שקדים מולבנים טחונים
- 2 כפות קמח
- 1 מיכל שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
- 500 גרם דובדבנים מגולענים
- 3 כפות אבקת סוכר
- 3 שקיות סוכר וניל
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
מחממים תנור לחום בינוני ( 180 צ. ).
-
03.
שמים בקערת המערבל ביצים חלמונים וסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה.
-
04.
מוסיפים שקדים קמח ושמנת ומערבלים לתערובת אחידה.
-
05.
שמים בתבנית את הדובדבנים ויוצקים עליהם את הבלילה ואופים 45 דקות עד להשחמה.
טיימר מופעל
-
06.
לפני ההגשה, זורים מעל את אבקת הסוכר וסוכר וניל ומגישים פושר.
הכנת? כאן מדרגים