מתכון פאי משמשים לקיץ | השף הלבן

פאי משמשים לקיץ

פאי משמשים קיצי וקליל עם קרם פטיסייר משובח

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאי משמשים לקיץ

המרכיבים לתבנית פאי בקוטר 26 ס״מ:

  • 2 חלמונים
  • 1/3 כוס סוכר
  • ½ 2 כפות קורנפלור - שעורבבו יחד במקצפה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם שקדים לבנים טחונים
  • כפית גדושה קורנפלור
  • 100 גרם חמאה
  • 1 ביצה
  • 2 כפות רום
בצק:
  • 120 גרם חמאה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות מים
  • קורט מלח
  • כמה טיפות מיץ לימון
  • 1/3 1 כוסות קמח
מילוי (קרם פטיסייר):
  • 1 כוס חלב
  • מקל וניל חרוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מילוי: מערבבים את כל מרכיבי הקרם היטב על אש קטנה. כשהתערובת הופכת אחידה מגבירים את האש ומערבבים, כשמבעבע לכבות (להזהר שהסיר לא יישרף), מקררים לילה במקרר.

  • 02.

    קרם שקדים: מערבבים את כל מרכיבי הקרם ביחד בפוד פרוססור, מקררים לילה במקרר.

  • 03.

    מרדדים את הבצק בתבנית פאי, ואופים במשך 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    מערבבים ביחד בפוד פרוססור את קרם השקדים ואת קרם הפטיסייר, לאחר מכן משטחים על קלתית הבצק.

  • 05.

    מסדרים על המילוי חצאי משמשים, ומסדרים מעל פרוסות שקדים לבנים.

  • 06.

    אופים כחצי שעה, עד שזהוב.

הכנת? כאן מדרגים
(0)