מתכון פאי אפרסקים | השף הלבן

פאי אפרסקים

פאי קל ופשוט להכנה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאי אפרסקים

המרכיבים לתבנית פאי גודל 26 ס"מ 8 מנות:

  • 200 גרם מחמאה בטמפרטורת החדר
  • 1 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 3 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
למלית:
  • 4 כפות ריבת פובידל
  • מעט סוכר לפיזור
  • 7 אפרסקים שטופים וחצויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל מרכיבי הבצק לבצק אחיד וחותכים שליש ממנו מניחים אותו בהקפאה.

  • 02.

    משטחים את שאר הבצק בתבנית ומורחים את הבצק בריבת הפובידל.

  • 03.

    מניחים את חצאי האפרסק בתוך הפאי.

  • 04.

    מפזרים מעט סוכר מעל הפירות.

  • 05.

    את הבצק שבמקפיא מגרדים מעל הפאי בפומפיה גסה.

  • 06.

    אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-45 עד 50 דקות עד שמקבלים גוון זהוב חום. מוציאים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:50:00
הכנת? כאן מדרגים
(431)