המרכיבים לתבנית פאי גודל 26 ס"מ 8 מנות:
- 200 גרם מחמאה בטמפרטורת החדר
- 1 כוס סוכר
- 1 ביצה
- 3 כוסות קמח
- 1 כפית אבקת אפיה
למלית:
- 4 כפות ריבת פובידל
- מעט סוכר לפיזור
- 7 אפרסקים שטופים וחצויים
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל מרכיבי הבצק לבצק אחיד וחותכים שליש ממנו מניחים אותו בהקפאה.
-
02.
משטחים את שאר הבצק בתבנית ומורחים את הבצק בריבת הפובידל.
-
03.
מניחים את חצאי האפרסק בתוך הפאי.
-
04.
מפזרים מעט סוכר מעל הפירות.
-
05.
את הבצק שבמקפיא מגרדים מעל הפאי בפומפיה גסה.
-
06.
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-45 עד 50 דקות עד שמקבלים גוון זהוב חום. מוציאים ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים