מתכון עוגת קרמבו | השף הלבן

עוגת קרמבו

עוגה מהירת הכנה, טעימה ועשירה, המורכבת מבסיס של עוגת שוקולד, עליו קצפת לבנה ולבסוף קרם שוקולד עשיר. כשפורסים מתגלות השכבות ומתקבל מראה מקסים

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קרמבו

המרכיבים ל10 מנות/תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:

לתחתית:
  • 200 גרם שוקולד מריר פרווה
  • 100 גרם מרגרינה
  • 4 כפות שמן
  • כוס סוכר
  • כוס קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • רבע כפית מלח
  • 4 ביצים
  • כפית תמצית וניל
לציפוי:
  • גביע קצפת צמחית פרווה במתיקות מעודנת
  • 2 כפות אבקת פודינג אינסטנט וניל
  • 100 גרם שוקולד מריר פרווה
  • חצי כוס קצפת צמיחת פרווה לבישול

הוראות הכנה:

  • 01.

     מכינים את העוגה: ממיסים בסיר או במיקרו את השוקולד, המרגרינה והשמן. מערבבים לקבלת קרם אחיד.

  • 02.

     שמים בקערה את כל רכיבי העוגה ומוסיפים את השוקולד המומס. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ויוצקים לתבנית משומנת בקוטר 26 או תבנית מלבנית בגודל 20 על

  • 03.

     אופים בחום של 180 מעלות למשך 35-40 ד', עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש. מוציאים את העוגה ומצננים.

  • 04.

     מקציפים במיקסר את הקצפת והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.

  • 05.

     ממיסים במיקרו או בסיר קטן את השמנת פרווה עם השוקולד המריר עד לקבלת קרם אחיד.

  • 06.

     מורחים על העוגה את הקצפת בנדיבות.

  • 07.

     בעזרת כף מטפטפים את קרם השוקולד על הקצפת עד שהוא מצפה את כולה בשכבה שוקולדית.

  • 08.

     מעבירים למקרר לשעתיים לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(710)