מתכון לעוגות אישיות של תמרים ואגוזים | השף הלבן

עוגות אישיות של תמרים ואגוזים

עוגות אישיות ומתוקות עם תמרים ואגוזי פקאן קצוצים. מכינים בקלי קלות ויש לכם יופי של קינוח לחגי תשרי!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגות אישיות של תמרים ואגוזים

המרכיבים ל12-14 עוגות אישיות:

  • 4 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 150 מ"ל (מיכל) יוגורט תנובה מחלב עיזים
  • 100 גרם (חצי כוס) סוכר
  • 1 מיכל של ממרח תמרים
  • 150 מ"ל (3/4) כוס שמן
  • 2 כפות ברנדי
  • 280 גרם (2 כוסות) קמח
  • 10 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 50 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס
לזיגוג:
  • מעט סירופ מייפל
גודל תבנית: תבנית שקעים עם עטרות נייר וממלאים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר ויוגורט לתערובת אחידה.

  • 03.

    מוסיפים ממרח תמרים, שמן וברנדי וטורפים עד שהתערובת אחידה.

  • 04.

    מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים מלח ומערבבים רק עד שאחיד.

  • 05.

    מעבירים את הבלילה לתבנית שקעים עם עטרות נייר וממלאים עד ל-3/4 מגובה השקע.

  • 06.

    מפזרים אגוזי פקאן קצוצים על כל עוגה.

  • 07.

    אופים במשך כ-12-17 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז כל עוגה יוצא עם פירורים לחים.

    טיימר מופעל
    00:17:00
  • 08.

    מצננים ומברישים במעט סירופ מייפל.

הכנת? כאן מדרגים
(0)