עוגת קוקוס גבינה ושוקולד קלה להכנה וכשרה לפסח | השף הלבן

עוגת קוקוס גבינה ושוקולד

במיוחד לפסח, אבל לא רק – בואו להכין עוגת קוקוס, גבינה ושוקולד שלא תוכלו להפסיק לאכול!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת קוקוס גבינה ושוקולד

המרכיבים ל 12 מנותתבנית 26 או חד פעמית בינונית:

לבסיס:
  • 6 ביצים חלבון
  • 1 כוס סוכר
  • 0.25 קג' קוקוס
  • שוקולד
  • 4 כפות קקאו
  • 1 כפית נס
  • 5 כפות סוכר
  • 2 כפות מים
  • 100 גרם שוקולד
  • 50 גרם חמאה
  • 6 חלמונים
בלילה:
  • 2 שמנת מתוקה תנובה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 0.5 כוס חלב
  • 500 גרם גבינה לבנה תנובה
  • 250 גרם גבינת שמנת 30% נפוליאון של תנובה
  • 0.66 כוס סוכר
קישוט
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות קוקוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיס: לחמם את התנור ל180 מעלות.להקציף 6 חלבונים סוכר וקוקוס.לשמן תבנית ולהכניס לתנור 20 דק עד שהבסיס שחום. לקררשוקולד: לבשל בסיר/ מיקרו את מצרכי השוקולד - חמאה, מים, סוכר, קקאו, נס ושוקולד. כאשר התערובת הומוגנית נוזלית ולא חמה מידי יש להוסיף את החלמונים ולערבב מהר שלא יתקרש. יש למרוח על העוגה כשהיא קרה.בלילה: לערבב את הגבינות עם הסוכר. נניח בצד

  • 02.

    בינתיים נקציף שמנת מתוקה אינסטנט וחצי כוס חלב.לתערובת נוסיף את הגבינות בצורת קיפול ונמרח על הבסיס.קישוט: במחבת נטגן קלות את הסוכר והקוקוס להשחמה ונפזר על העוגה.אפשר להוסיף מקופלת מגורדת או שוקולד מריר.

הכנת? כאן מדרגים
(62)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.