מתכון עוגת גבינה עם פירורים | השף הלבן

עוגת גבינה עם פירורים

עוגה קלאסית פשוטה להכנה ללא אפיה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה עם פירורים

המרכיבים ל 10 מנות / תבנית בגודל 26 ס״מ:

לבצק:
  • 1 מחמאה
  • 2 ביצים
  • 2 אבקת אפייה
  • 1 כף סוכר
  • 3 כוסות קמח
למילוי:
  • 3 גבינה לבנה "תנובה"
  • 1 שמנת מתוקה "תנובה"
  • 1 כוס סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג
  • 2 סוכר וניל
  • 1 שמנת חמוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    מערבבים את חומרי הפירורים לבצק.

  • 03.

    שמים בתבנית ומועכים.

  • 04.

    אופים לפירורים כ-30 דקות עד שמקבלים גוון זהוב.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 05.

    מוציאים מהתנור.

  • 06.

    מפוררים ב-1/4 מהכמות ושמים בקערה בצד.

  • 07.

    למילוי: מכניסים למיקסר את כל חומרי המילוי יחד לפי הסדר ומקציפים.

  • 08.

    הרכבת העוגה: מורחים המילוי על הבצק ומוסיפים את הפירורים הנותרים מלמעלה.  

הכנת? כאן מדרגים
(42)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.