עוגת גבינה מפוארת
עוגת גבינה מהודרת בשלוש שכבות
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קשה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות:
הטורט:
- 7 ביצים מופרדות
- 7 כפות סוכר
- 7 כפות קמח רגיל, לא גדוש
השכבה השנייה:
- 2 יחידות שמנת מתוקה
- 2 כוסות חלב
- 2 אינסטנט פודינג וניל
- 2 גביעי גבינה לבנה
- 1 קופסה אננס משומר
השכבה השלישית:
- מיץ מקופסת האננס
- ¼ כוס מים
- 2 כפות סוכר
- 1/4 1 כפות קורנפלור
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת הטורט:
-
02.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר, עד לקבלת קצף יציב ונוקשה ומוסיפים את הקמח בתנועות עטיפה.
-
03.
אופים בחום בינוני, עד להזהבה להכנת השכבה השנייה:
-
04.
מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג.
-
05.
כשמסמיך, מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף, עד לקבלת קצפת אחידה.
-
06.
שופכים ע"ג הטורט האפוי ומסדרים אננס משומר מלמעלה. להכנת השכבה השלישית:
-
07.
מבשלים את המיץ המשומר, הסוכר והקורנפלור, עד לקבלת דייסה סמיכה. מסירים מהגז ושופכים ע"ג העוגה מלמעלה.
-
08.
מצננים במקרר.
הכנת? כאן מדרגים