מתכון עוגת תפוזים בעשר דקות | השף הלבן

עוגת תפוזים בעשר דקות

עוגת תפוזים מושלמת ומהירה להכנה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת תפוזים

המרכיבים ל מנות 20:

  • כוס וחצי סוכר
  • כוס שמן
  • כוס וחצי מיץ תפוזים
  • 4 ביצים
  • 2 וחצי כוסות קמח
  • 2 כפיות של תמצית וניל
  • 1 סוכר וניל
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים ביצים וסוכר כ-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מוסיפים קמח, מיץ ושמן ומערבבים.

  • 03.

    מוסיפים קורט מלח ותמצית וניל ומערבבים.

  • 04.

    אופים בחום של 150 מעלות כ-55 דקות ובסיום מפזרים מעל העוגה כשהיא מוכנה אבקת סוכר.

    טיימר מופעל
    00:55:00
הכנת? כאן מדרגים
(97)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.