המרכיבים ל1 מנה:
- אבקת שוקו (לפי הטעם)
- סוכר לבן (לפי הטעם)
- חלב (תנובה)
- קצת מים חמים (ממש 10 טיפות)
- קצפת (השף הלבן)
- חצי חפיסת שוקולד מריר
- סוכריות לעוגה
הוראות הכנה:
-
01.
הוראות הכנה:
-
02.
מערבבים את אבקת השוקו והסוכר.
-
03.
שמים את המים החמים ומערבבים.
-
04.
שמים את החלב ומערבבים.
-
05.
מקציפים את הקצפת.
-
06.
שמים את הקצפת.
-
07.
מחממים את השוקולד עד שיצא קרם שוקולד.
-
08.
שמים את קרם השוקולד על הקצפת.
-
09.
מפזרים את סוכריות העוגה מלמעלה.
הכנת? כאן מדרגים