מתכון לאסי: משקה יוגורט בטעם תפוחים ומנגו | השף הלבן

לאסי: משקה יוגורט בטעם תפוחים ומנגו

משקה מרענן ומרווה המשלב בתוכו טעמי פירות שונים המושגים בעזרת פירות טריים או אבקות תבלין שונות וניתן להכין אותו במגוון טעמים. כאן הוא מוגש בטעם תפוחים ומנגו

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לאסי: משקה יוגורט בטעם תפוחים ומנגו

המרכיבים למנה אחת:

  • גביע יוגורט בטעם טבעי של תנובה
  • 2-3 כפות מים
  • מלח
  • תפוח ירוק קלוף
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/4 כפית כוסברה קצוצה דק מאוד
  • קורט פפריקה אדומה מתוקה
  • קורט אבקת מנגו
  • כפית של עלי נענע קצוצים דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מוציאים את ליבת התפוח ומגרדים בפומפיה בינונית אל קערית.

  • 02.

    מעבירים לקערה בינונית את היוגורט עם המים קורט מלח וטורפים למרקם חלק ואחיד.

  • 03.

    מוסיפים את התפוחים, הכמון, הקוסברה, הפפריקה ואבקת המנגו ומערבבים היטב.

  • 04.

    מעבירים לכוסות אישיות ובוזקים מעל את הנענע.מגישים קר וצונן בליוי כפית.

הכנת? כאן מדרגים
(105)