מתכון דקירי מנגו נענע | השף הלבן

דקירי מנגו נענע

דקירי מנגו נענע

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דקירי מנגו נענע

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 45 מ"ל רום
  • 30 מ"ל מיץ לימון
  • 50 מ"ל מי סוכר
  • 2 פלחי מנגו
  • 5 עלי נענע
  • 30 מ"ל מרטיני רוסו
  • 5-6 קוביות קרח

הוראות הכנה:

  • 01.

    בבלנדר מערבלים רום, מיץ לימון, מי סוכר, פלחי מנגו, עלי נענע וקרח עד לקבלת מרקם אחיד.

  • 02.

    מוזגים לכוס קוקטייל, מציפים במרטיני רוסו מעל ומגישים.  

הכנת? כאן מדרגים
(75)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.