מאפינס פירות יבשים – מתכון לט"ו בשבט | השף הלבן

מאפינס פירות יבשים

מאפינס לט"ו בשבט

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס פירות יבשים

המרכיבים ל 12 מנות/ תבנית שקעים:

  • 3/4 כוס חלב
  • 1 גיל
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 1 כוס של תערובת של פירות יבשים חתוכים + אגוזים קצוצים (לפי הטעם) מקומחים
  • 1/2 2 כוסות קמח תופח
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כפות דבש
  • מעט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את כל החומרים למעט הקמח עד קבלת תערובת אחידה.

  • 02.

    מוסיפים קמח תוך כדי בחישה.

  • 03.

    יוצקים לתבנית שקעים.

  • 04.

    מכניסים לתנור בחום של 180 למשך 20 דקות.  

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(206)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.