מתכון ספינג' מרוקאי נהדר | השף הלבן

ספינג' מרוקאי נהדר

מתכון פשוט לסופגניות מרוקאיות נהדרות שמכינים עם שתי התפחות ובאמצעות טיגון בשמן עמוק. אם תרצו – מומלץ לטבול בסוכר לפני ההגשה!

מאת: עורך השף הלבן
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
ספינג' מרוקאי נהדר

המרכיבים ל 25 סופגניות:

  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כף גדושה מלח
  • מים פושרים לפי הצורך (בערך 3 כוסות)
  • 1 ביצה מוקצפת קלות

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים בצק רך ודביק מכל החומרים מלבד הביצה - לשים בקערה קמח ושמרים ומערבביו. מוסיפים סוכר. מוסיפים  מים בהדרגה תוך כדי לישה. מוסיפים מלח ולשים היטב 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מתפיחים במקום חמים במשך שעה.

  • 03.

    מורידים את הנפח, מוסיפים ביצה תוך כדי לישה עד שהיא נטמעת בבצק. מתפיחים שעה נוספת.

  • 04.

    מחממים שמן בסיר טיגון עמוק.

  • 05.

    עם ידיים רטובות לוקחים בכל פעם חתיכת בצק ויוצרים מעין בייגלה.

  • 06.

    מניחים בשמן ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. להגשה: טובלים בסוכר.אוהבים ספינג'? לעוד מתכון לספינג' מרוקאי >>

הכנת? כאן מדרגים
(94)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.