ספינג' מרוקאי נהדר
מתכון פשוט לסופגניות מרוקאיות נהדרות שמכינים עם שתי התפחות ובאמצעות טיגון בשמן עמוק. אם תרצו – מומלץ לטבול בסוכר לפני ההגשה!
60 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל25 סופגניות:
- 1 ק"ג קמח מנופה
- 2 כפות שמרים יבשים
- 4 כפות סוכר
- 1 כף גדושה מלח
- מים פושרים לפי הצורך (בערך 3 כוסות)
- 1 ביצה מוקצפת קלות
הוראות הכנה:
-
01.
לשים בצק רך ודביק מכל החומרים מלבד הביצה - לשים בקערה קמח ושמרים ומערבביו. מוסיפים סוכר. מוסיפים מים בהדרגה תוך כדי לישה. מוסיפים מלח ולשים היטב 5 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מתפיחים במקום חמים במשך שעה.
-
03.
מורידים את הנפח, מוסיפים ביצה תוך כדי לישה עד שהיא נטמעת בבצק. מתפיחים שעה נוספת.
-
04.
מחממים שמן בסיר טיגון עמוק.
-
05.
עם ידיים רטובות לוקחים בכל פעם חתיכת בצק ויוצרים מעין בייגלה.
-
06.
מניחים בשמן ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. להגשה: טובלים בסוכר.אוהבים ספינג'? לעוד מתכון לספינג' מרוקאי >>
הכנת? כאן מדרגים