פסטה פסטו
פסטה פסטו עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 2 חבילות בזיליקום טרי
- 1 שקית צנוברים
- 4 שיני שום
- קורט פלפל שחור
- כפית שטוחה של מלח
- כוס שמן זית
- פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 1 חבילה (500 גרם) ספגטי
הוראות הכנה:
-
01.
שוטפים את עלי הבזיליקום.
-
02.
מפרידים את העלים ומכניסים אל תוך כוס של בלנדר.
-
03.
מוסיפים 4 שיני שום.
-
04.
מתבלים בקורט פלפל שחור וכפית שטוחה של מלח.
-
05.
מוסיפים כוס שמן זית.
-
06.
מוסיפים גבינת פרמזן
-
07.
קולים את הצנוברים ומוסיפים אל כוס הבלנדר וטוחנים הכל יחדיו.
-
08.
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על האריזה.
-
09.
מרכיבים את המנה, שופכים את הרוטב מעל הפסטה.
הכנת? כאן מדרגים