פסטה עם עגבניות שרי שמנת ופרמז'ן
מתכון לפסטה טעימה שגם הילדים יאהבו
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- 500 גרם ספגטי או מקרוני
לרוטב:
- 80 גרם חמאת תנובה
- 3 כפות שמן זית
- סלסלת עגבניות שרי חצויות
- 6 שיני שום כתושות
- מלח, פלפל שחור גרוס
- 1 מיכל שמנת עמידה לקצפת מסדרת השף הלבן
להגשה:
- פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- פטרוזיליה או בצל ירוק קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים במחבת חמאה ושמן זית, מוסיפים עגבניות שרי ושום מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
טיימר מופעל
-
02.
במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ממי הבישול מחלקים לצלחות, יוצקים מעל את הרוטב זורים פרמזן פטרוזיליה או בצל ירוק ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים