פסטה מוקרמת ברוטב פטריות
פשוט וטעים: פסטה ברוטב שמנת ופטריות בצ'יק צ'ק
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4-5 מנות:
- 1 חבילת פסטה פוזילי או צדפים
- 1 מיכל שמנת לבישול של השף הלבן 10% שומן
- 1 בצל גדול חתוך לטבעות
- 1 חבילת פטריות פרוסות
- 200 גרם גבינה צהובה
- אגוז מוסקט
- מלח
- פלפל לבן
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים את הבצל על מחבת גדולה, ראשית על אש גבוהה, וכשמשחים דיו מנמיכים ומטגנים על להבה נמוכה כ-10 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
כשהבצל בצבע קרמל, מגביהים את האש ומוסיפים את הפטריות, מקפיצים עד שמקבלות גוון זהוב. מניחים לקירור.
-
03.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
-
04.
מכניסים את הבצל והפטריות לסיר אחר. מוסיפים לסיר את השמנת, מחממים על להבה בינונית וכשהשמנת מגיעה לרתיחה, מוסיפים את התבלינים והגבינה הצהובה.מערבבים.
-
05.
יוצקים את הרוטב המוקרם על פסטה המבושלת ומערבבים היטב.
הכנת? כאן מדרגים