מתכון פסטה מוקרמת ברוטב פטריות | השף הלבן

פסטה מוקרמת ברוטב פטריות

פשוט וטעים: פסטה ברוטב שמנת ופטריות בצ'יק צ'ק

פסטה מוקרמת ברוטב פטריות מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה מוקרמת ברוטב פטריות

המרכיבים ל4-5 מנות:

  • 1 חבילת פסטה פוזילי או צדפים
  • 1 מיכל שמנת לבישול של השף הלבן 10% שומן
  • 1 בצל גדול חתוך לטבעות
  • 1 חבילת פטריות פרוסות
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל על מחבת גדולה, ראשית על אש גבוהה, וכשמשחים דיו מנמיכים ומטגנים על להבה נמוכה כ-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    כשהבצל בצבע קרמל, מגביהים את האש ומוסיפים את הפטריות, מקפיצים עד שמקבלות גוון זהוב. מניחים לקירור.

  • 03.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.

  • 04.

    מכניסים את הבצל והפטריות לסיר אחר. מוסיפים לסיר את השמנת, מחממים על להבה בינונית וכשהשמנת מגיעה לרתיחה, מוסיפים את התבלינים והגבינה הצהובה.מערבבים.

  • 05.

    יוצקים את הרוטב המוקרם על פסטה המבושלת ומערבבים היטב.

הכנת? כאן מדרגים
(173)