ספגטי בולונז
ספגטי בולונז, קל, טעים ומהיר להכנה
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות/ סיר בינוני:
- 0.5 ק"ג בשר בקר טחון
- חצי חבילת ספגטי (גודל 3,5 או 7 עפ"י העדפה)
- 1 בצל גדול
- 2 קופסאות קטנות של עגבניות מרוסקות
- 4 שיני שום
- 1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
- 1 כף אורגנו
- 2 כפות שמן זית
- מלח
- פלפל
- מים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את השמן בסיר בינוני.
-
02.
מקצצים את הבצל וזורקים אותו לסיר לאחר שהשמן חם.
-
03.
מטגנים מעט עד שמזהיב ולאחר מכן מוסיפים את הבשר.
-
04.
מערבבים מדי פעם את הבשר עם הבצל עד שהוא מקבל צבע אפרפר.
-
05.
מוסיפים את תכולת שתי קופסאות רסק העגבניות לבשר. את הקופסאות הריקות של הרסק ממלאים במים רותחים, מערבבים קצת עם כפית ושופכים את התכולה לסיר.
-
06.
ממשיכים לערבב את הבשר על אש גבוהה.
-
07.
מוסיפים תבלינים:שום כשהוא כתושכפית פלפל (עפ"י הטעם)שתיים או שלוש כפיות מלח (עפ"י הטעם)אבקת מרק עוף.
-
08.
ממשיכים לערבב עד שרותח.
-
09.
מורידים לאש קטנה, סוגרים את הסיר עם מכסה ומערבבים מדי כמה דקות, למשך רבע שעה.
-
10.
בסיר נפרד מכינים את הפסטה עפ"י ההוראות שעל האריזה.בסיום מסננים ושוטפים.
-
11.
לקראת הסוף מוסיפים את האורגנו לבשר ומערבבים עוד כ 2-3 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים