מתכון לזניה חלבית | השף הלבן

לזניה חלבית

מתכון מעט מורכב, אולם משתלם, טעם הלזניה חלומי

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
לזניה חלבית

המרכיבים לתבנית פיירקס:

  • 500 גרם פסטה ברילה ( כל פסטה יכולה להתאים למתכון מומלץ פסטה בצורה של ביסלי )
  • 250 גרם גבינה לבנה לאפיה של השף הלבן
  • 250 גרם קוטג'
  • 2 ביצים
  • 4 כפות גדושות של רסק עגבניות
  • 1/2 כף שמן
  • גבניה צהובה מגורדת של השף הלבן
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה

  • 02.

    מרתיחים סיר מים (ליטר). מומלץ להוסיף מעט מלח לסיר לפני הוספת הפסטה שומר על חום המים.

  • 03.

    כאשר המים מגיעים לרתיחה שופכים את הפסטה אל הסיר, לאחר כעשר דקות יש לבדוק האם הפסטה מוכנה לאכילה. שופכים את המים מהסיר שוטפים את הפסטה במים קרים, מוסיפים לפסטה רסק עגבניות, מלח ופלפל לפי הטעם ושמן (למנוע התיבשות של הלזניה בתנור).

  • 04.

    בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, הקוטג', הבצים, מלח ופלפל.

  • 05.

    בתבנית פיירקס יש מוזגים חצי מכמות הפסטה ומעל חצי מכמות הגבינות ושוב פסטה וגבינות לבסות מוסיפים את הגבינה המגורדת.

  • 06.

    מכסים את המגש עם נייר כסף ולאפות כחצי שעה בחום של 200 מעלות.   מתחשק לכם עוד מתכון לזניה גבינות יוצא מן הכלל? לחצו על הקישור ותהנו מכל רגע...

הכנת? כאן מדרגים
(213)