עופיון ממולא
כמה קל להכין, ככה טעים! ארוחה מעולה ומומלצת
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 2 סועדים:
- 2 עופיונים
- 1 תפוח אדמה מגורר
- 1 גזר מגור ד
- 1 בצל שאלוט פרוס דק
- 1 פטרייה חצויה ופרוסה דק
- מעט שמן זית
- מלח ופלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים מעט שמן זית במחבת. מקפיצים קלות את השאלוט עד להזהבה.
-
02.
מוסיפים את הפטריות, תפוח האדמה, הגזר ומעט מלח ופלפל ומטגנים קלות עד להתרככות כל המרכיבים.
-
03.
ממליחים ומפלפלים את תוכנו של כל עופיון.
-
04.
ממלאים כל עופיון במחצית כמות הירקות מהמחבת.
-
05.
ממליחים את העופיונים מבחוץ ומברישים אותם במעט שמן זית.
-
06.
מכניסים לתנור שחומם מראש למאתיים מעלות למשך כשעה (כאשר דואגים להפוך אותם אחרי כארבעים דקות).
-
07.
מגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים