מתכון עופיון ממולא | השף הלבן

עופיון ממולא

כמה קל להכין, ככה טעים! ארוחה מעולה ומומלצת

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עופיון ממולא

המרכיבים ל 2 סועדים:

  • 2 עופיונים
  • 1 תפוח אדמה מגורר
  • 1 גזר מגור ד
  • 1 בצל שאלוט פרוס דק
  • 1 פטרייה חצויה ופרוסה דק
  • מעט שמן זית
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מעט שמן זית במחבת. מקפיצים קלות את השאלוט עד להזהבה.

  • 02.

     מוסיפים את הפטריות, תפוח האדמה, הגזר ומעט מלח ופלפל ומטגנים קלות עד להתרככות כל המרכיבים.

  • 03.

     ממליחים ומפלפלים את תוכנו של כל עופיון.

  • 04.

     ממלאים כל עופיון במחצית כמות הירקות מהמחבת.

  • 05.

     ממליחים את העופיונים מבחוץ ומברישים אותם במעט שמן זית.

  • 06.

     מכניסים לתנור שחומם מראש למאתיים מעלות למשך כשעה (כאשר דואגים להפוך אותם אחרי כארבעים דקות).

  • 07.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(98)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.