רול סלמון מעושן עם גבינת שמנת ועירית | השף הלבן

רול סלמון

מנה קלילה שאפשר לקחת לטיולים או לעבודה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רול סלמון

המרכיבים ל 25 רולים:

  • 300 גרם סלמון מעושן של "דגי תנובה"
  • 5 טורטיות
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת "נפוליאון" 30% בטעם טבעי
  • 1 צרור עירית

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה

  • 02.

     מחממים מחבת טפלון על להבה נמוכה -בינונית, מניחים טורטייה ומחממים כחצי דקה מכל צד.

  • 03.

     מצננים כדקה.

  • 04.

    מורחים כל טורטייה בגבינה, תוך השארת שוליים של 3 ס"מ ללא גבינה.

  • 05.

     מסדרים על השליש התחתון פרוסות סלמון מעושן וחמישית מצרור העירית ומגלגלים לגליל הדוק. פורסים לרולים באורך 3 ס"מ.   ומרול סלמון נעבור לאגרול סלמון

הכנת? כאן מדרגים
(217)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.