מתכון סביצ'ה דניס ורימונים | השף הלבן

סביצ'ה דניס ורימונים

מנה קלסית טעימה ומושקעת

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
סביצ'ה דניס ורימונים

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 3 עגבניות בשלות ואדומות
  • 250 גרם פילה דניס, נקי מעור ועצמות
  • 1/2 בצל סגול
  • 1 לימון עסיסי
  • 1 מנגו בשל
  • 1 כוס גרגירי רימון
  • 1/2 כוס סלרי אמריקאי, חתוך לקוביות קטנות מאוד
  • שמן זית
  • מלח גס
  • חופן של כוסברה
  • 8 עלי בזיליקום
  • 1 כפית שטוחה פלפל ירוק חריף, קצוץ
  • 1 כף ערק (או משקה אניס אחר)

הוראות הכנה:

  • 01.

    חוצים את העגבניות, מוציאים בעזרת כפית את מירב הגרעינים והמיץ, חותכים לקוביות קטנות ומעבירים לקערת ערבוב רחבה.

  • 02.

    קוצצים את הכוסברה וחותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקיקות ומאורכות -מוסיפים לקערת הערבוב.

  • 03.

    קולפים את המנגו עם סכין, מרחיקים את הגלעין וחותכים לקוביות בינוניות.

  • 04.

    חותכים את פילה הדניס לקוביות ומעבירים אל מעל העגבניות.

  • 05.

    קוצצים את הבצל דק ומוסיפים לקערה, מוסיפים את הסלרי וגרגירי הרימון.

  • 06.

    סוחטים את הלימון מעל ומתבלים ב-2 קורט מלח , כף ערק, פלפל חריף ומערבבים היטב.

  • 07.

    מכסים ומעבירים למקרר למשך 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 08.

    מוציאים מן המקרר, מערבבים, מחזירים למקרר לעוד 5 דקות, מערבבים שוב ומגישים מיד בעוד הסביצ'ה קר. הערה: ניתן להגיש את הסביצ'ה בתוך עגבניה מרוקנת, כפי שמופיע בתמונה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(86)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.