תפוח אדמה עם קציצות בשר בתנור
תפוח אדמה עם קציצות בשר בתנור
בשרי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- בשר טחון הודו/עוף
- בשר טחון בקר
- 2 בצלים לבנים
- מלח,פלפל,פפריקה חריפה,פפריקה מתוקה,כורכום לפי הטעם
- 5 שיני שום
- כף שמן זית
- 7 תפוחי אדמה
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את הבשר טחון בקר וההודו ביחד
-
02.
מוסיפים את המלח פלפל פפריקה חריפה פפריקה מתוקה וכורכום
-
03.
מטגנים בצל אחד ומוסיפים אותו לבשר מערבבים טוב טוב הכל ביחד ויוצרים עיגולים
-
04.
חותכים את תפוח האדמה לעיגולים מבשלים אותם בסיר עד שהם חצי מוכנים מוציאים אותם ושמים לתוך תבנית אפיה ,
-
05.
מחממים את התנור ל200 מעלות ,
-
06.
חותכים את הבצל השני לעיגולים ושמים אותו על התפוחי אדמה
-
07.
אז שמים שם גם את הקציצות(כדורי בשר)
-
08.
מכניסים לתנור מעבירים את החום ל-150 מעלות ואופים במשך חצי שעה
-
09.
מידי פעם נכנסים לבדוק עם זה מוכן עם זה מוכן ליפני אתם יכולים לכבות להוציא מהתנור ולאכול,בתאבון :)
הכנת? כאן מדרגים