מתכון תבשיל בשר עם בטטה, תפו"א ופלפל מתוק פיקנטי | השף הלבן

תבשיל בשר עם בטטה, תפו"א ופלפל מתוק פיקנטי

ארוחה נהדרת למשפחה או לאורחים, מנת בשר עם ירקות עסיסית ואיכותית

מאת: שף אבי שליסל
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל בשר עם בטטה, תפו

המרכיבים ל5 סועדים:

  • 1 קופסא קוביות בקר ילי קדירה
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
  • 1 ראש שום קלוף
  • 3 יחידות תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1-2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות
  • 2 פלפלים אדומים או 1 שקית פלפל אדום מתוק לח
  • 4 גזרים חתוכים לטבעות עבות
  • 1/2 כוס שמן
  • 3 כפות אבקת מרק בקר
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • כ 2 ליטר מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר מחממים את השמן ומטגנים את הבשר הבצל והשום מערבבים עד שהבשר סגור מכל צדיו .

  • 02.

    מוסיפים את המים ומבשלים כ שעה וחצי עד שהבשר מתרכך

  • 03.

    מוסיפים את תפוחי האדמה הבטטה הגזר והפלפל מוסיפים את אבקת המרק ומערבבים ומבשלים כ-1/2 שעה נוספת עד שתפוחי האדמה מוכנים.

  • 04.

    משלימים טעם עם מלח פלפל ומגישים . לחובביקטניות אפשר להוסיף קופסת שימורים אחת של חומוס גרגרים .

הכנת? כאן מדרגים
(365)