מתכון רצועות חזה עוף עם סילאן | השף הלבן

רצועות חזה עוף עם סילאן

מנת רצועות עוף פיקנטית מהירת הכנה ולא מכבידה, אשר אינה דורשת מיומנות בישול גבוהה, מתאימה כמנה עיקרית לארוחת צהריים קיצית

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רצועות חזה עוף עם סילאן

המרכיבים ל 2-3:

  • 500 גרם חזה עוף "עוף תנובה"
  • פפריקה
  • 3 כפות שמן זית
  • חצי בצל
  • 2 כפות סילאן (דבש תמרים) ללא תוספת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפזרים על העוףכפית וחצי פפריקה וכף שמן ומעסים מעט את השמן אל נתח העוף על מנת להביא לספיגת התבלינים.

  • 02.

    חותכים דק את הבצל, שמים במחבת ומטגניםעד לקבלת צבע זהוב.

  • 03.

    חותכים את נתח העוף לרצועות דקות ומוסיפים למחבת עם הבצל.

  • 04.

    מוסיפים 2 כפות סילאן ומערבבים למשך כ-5 דקות, עד שהעוף מוכן.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(566)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.