מתכון רצועות חזה עוף עם סילאן | השף הלבן

רצועות חזה עוף עם סילאן

מנת רצועות עוף פיקנטית מהירת הכנה ולא מכבידה, אשר אינה דורשת מיומנות בישול גבוהה, מתאימה כמנה עיקרית לארוחת צהריים קיצית

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רצועות חזה עוף עם סילאן

המרכיבים ל2-3:

  • 500 גרם חזה עוף "עוף תנובה"
  • פפריקה
  • 3 כפות שמן זית
  • חצי בצל
  • 2 כפות סילאן (דבש תמרים) ללא תוספת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפזרים על העוףכפית וחצי פפריקה וכף שמן ומעסים מעט את השמן אל נתח העוף על מנת להביא לספיגת התבלינים.

  • 02.

    חותכים דק את הבצל, שמים במחבת ומטגניםעד לקבלת צבע זהוב.

  • 03.

    חותכים את נתח העוף לרצועות דקות ומוסיפים למחבת עם הבצל.

  • 04.

    מוסיפים 2 כפות סילאן ומערבבים למשך כ-5 דקות, עד שהעוף מוכן.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(564)