קציצות בשר עם פתיתי ברוקולי | השף הלבן

קציצות בשר עם פתיתי ברוקולי

בואו להעשיר את הקציצות המסורתיות עם פתיתי ברוקולי טעימים. קבלו מתכון מושלם ונטול גלוטן

מאת: חנוך שכטר
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: יעל מגן

המרכיבים ל 24 קציצות:

  • 1 שקית (800 גרם) פתיתי ברוקולי מוקפאים "סנפרוסט"
  • 600 גרם בשר, טחון
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח
  • פלפל שחור, גרוס
  • 1 כף כמון
  • עלים מ-5 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את פתיתי הברוקולי במים פושרים במסננת וסוחטים בתוך מגבת עד לייבוש.

  • 02.

    מערבבים בקערה את כל החומרים, יוצרים קציצות בגודל כף ומניחים בתבנית על נייר אפייה במקרר למשך כ-20 דקות.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 03.

    מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הקציצות על להבה בינונית כ-3 דקות מכל צד עד להשחמה.ניתן להגיש עם טחינה או לבשל ברוטב עגבניות.

    טיימר מופעל

    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.