קציצות בשר עם פתיתי ברוקולי | השף הלבן

קציצות בשר עם פתיתי ברוקולי

בואו להעשיר את הקציצות המסורתיות עם פתיתי ברוקולי טעימים. קבלו מתכון מושלם ונטול גלוטן

מאת: חנוך שכטר
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: יעל מגן

המרכיבים ל24 קציצות:

  • 1 שקית (800 גרם) פתיתי ברוקולי מוקפאים "סנפרוסט"
  • 600 גרם בשר, טחון
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח
  • פלפל שחור, גרוס
  • 1 כף כמון
  • עלים מ-5 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את פתיתי הברוקולי במים פושרים במסננת וסוחטים בתוך מגבת עד לייבוש.

  • 02.

    מערבבים בקערה את כל החומרים, יוצרים קציצות בגודל כף ומניחים בתבנית על נייר אפייה במקרר למשך כ-20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הקציצות על להבה בינונית כ-3 דקות מכל צד עד להשחמה.ניתן להגיש עם טחינה או לבשל ברוטב עגבניות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)