מתכון קציצות בשר | השף הלבן

קציצות בשר

מטוגנות או אפויות: קציצות בשר ועשבי וירק בקלי-קלות

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות בשר

המרכיבים ל 40 קציצות:

  • 2 ביצים
  • 1 ק"ג בשר טחון
  • צרור פטרוזיליה
  • 2 בצלים
  • 4-5 שיני שום
  • 1 חבילת עלי בזיליקום
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל
  • 1 כף גדושה אבקת מרק עוף
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1/2 כפית כמון
  • 3 גזרים
  • 4 קוביות דלעת
  • 1 כוס פירורי לחם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל עם הירק.

  • 02.

    טוחנים את הגזר במעבד מזון עם הדלעת, מערבבים עם הבשר ומוסיפים את התבלינים, השום, פירורי הלחם והביצים עד שמקבלים תערובת נוחה כדי ליצור את הקציצות.

  • 03.

    מטגנים או אופים בתנור בחום של 180 – 200 מעלות.

הכנת? כאן מדרגים
(15)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.