מתכון כנפיים בציפוי פריך | השף הלבן

כנפיים בציפוי פריך

כנפיים סטייל "קנטאקי פרייד צ'יקן"

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
כנפיים בציפוי פריך

המרכיבים ל 3 מנות:

  • 12 כנפי עוף נקיות מנוצות
  • 1 כוס קמח (או קמח מלא)
  • מעט מים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 3 עלי דפנה
  • 1 פלפל צ'ילי חריף
  • חופן קטן של גרגרי פלפל שחור
  • 3 שיני שום חצויות
  • שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את הכנפיים בסיר וממלאים אותו במים כדי כיסוי הכנפיים.

  • 02.

    מניחים על אש גבוהה. מוסיפים את השום, עלי הדפנה, הצ'ילי וגרגרי הפלפל השחור ומביאים לרתיחה.

  • 03.

    מנמיכים את האש ומבשלים כחמש דקות נוספות. מסירים מהאש ומסננים את הכנפיים מהנוזלים.

  • 04.

    חוצים את הכנפיים לשניים.מערבבים את הקמח עם מעט מים ליצירת בלילה סמיכה. טובלים כל כנף בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומניחים בצד.

  • 05.

    מחממים את השמן לטיגון עמוק. כאשר השמן חם מטגנים את הכנפיים עד להזהבה יפה ומי שאוהב אפילו עד להשחמה. מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(184)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.