טורטייה במילוי בשר טחון וערמונים
מרשים וטעים: טורטיות במילוי בשר קלות להכנה, לארוחת ערב או כשמארחים
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות אישיות:
מרכיבים:
- חבילת טורטיות
- חצי קילו בשר טחון
- בצל אחד בינוני
- חופן ערמונים קצוצים גס
- כף שומשום
- כף פטרוזיליה קצוצה
- אגוזי מלף קצוצים גס
- 2 כפות סוכר
- 3 כפות שמן
- כפית קינמון טחון
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים במחבת עד שהבצל נהיה שקוף
-
02.
במקביל מערבבים בקערה את הבשר, ערמונים, שומשום, פטרוזיליה, אגוזים, סוכר, שמן, קינמון, מלח ואת הפלפל השחור
-
03.
מוסיפים את התערובת למחבת עם הבצל ומטגנים כמה דקות עד שהבשר מוכן
-
04.
מומלץ אחרי הטיגון לטחון את הבשר במעבד מזון ב2-3 פולסים קצרצרים כדי שהבשר לא יישאר גושי
-
05.
ממלאים את הטורטיות, סוגרים ומברישים בביצה (אפשר לצפות בפירורי לחם לקבל מרקם קריספי)
-
06.
מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות ל7-10 דקות
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים