המבורגר קלאסי בסגנון ביתי | השף הלבן

המבורגר

ההמבורגר הוא מנה אהובה מאוד/ אנחנו שמחים להגיש לכם מתכון להמבורגר קלאסי ביתי, המבורגר עסיסי כמו של מסעדה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
איך מכינים המבורגר אמתי בבתי?

המרכיבים ל4 מנות:

  • 600 גרם בשר בקר טחון טרי, מנתח של צלעות או צוואר
  • 1 בצל לבן בינוני, חתוך לקוביות קטנות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כף רוטב ברביקיו
  • פלפל שחור
  • מלח ים
  • 1 פרוסה לא עבה של לחם לבן ללא קרום, מושרית וספוגה במעט במים.
  • שמן קנולה
  • 4 לחמניות המבורגר
  • 2 עגבניות
  • חסה
  • 1 בצל סגול פרוס
  • 1 מלפפון חמוץ פרוס
  • רטבים שאוהבים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים במחבת כף שמן קנולה ומטגנים את הבצל הלבן לצבע זהוב. מעבירים למסננת להוצאת עודפי השמן.

  • 02.

    מערבבים היטב בקערה את בשר הבקר, הבצל המטוגן (ללא השמן), השום הכתוש, כף רוטב ברביקיו, קורט פלפל שחור, 2 קורט מלח והלחם הלבן.

  • 03.

    מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן קנולה לחום בינוני.

  • 04.

    מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים פחוסים מהבשר (ברוחב הלחמנייה)-ומשטחים להמבורגר עבה.

  • 05.

    צולים כ-3 דקות מכל צד מומלץ לצלות לרמת מדיום, כמובן שניתן לצלות יותר, לפי הטעם.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 06.

    מחממים בטוסטר אובן את לחמניות ההמבורגר.

  • 07.

    את הירקות חותכים לפרוסות.

  • 08.

    על תחתית כל לחמניה מורחים מה שאוהבים:מיונז, קטשופ, חרדל וכו'.

  • 09.

    מעל מניחים קציצת המבורגר ומעל עורמים חסה, עגבניה, פרוסות בצל סגול ומלפפון חמוץ.

  • 10.

    מעל מזלפים רוטב אלף האיים סוגרים ומגישים חם.  

הכנת? כאן מדרגים
(763)