עוגת גבינה ללא גלוטן מהירה וקלה להכנה | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה ללא גלוטן

עוגת גבינה מהירה וקלה להכנה לרגישים לגלוטן

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה ללא גלוטן

המרכיבים ל 12 מנות / תבנית בקוטר 26 ס"מ:

  • 1 קילו גבינה לבנה רכה 9% "תנובה"
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 שקית קטנה של ג’לטין
  • ריבת פירות יער
  • סוכר או תחליף סוכר לפי הטעם (בין 4-3 כפיות)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב, מערבבים את הקצף עם הגבינה ומוסיפים סוכר. במקביל ממיסים את הג’לטין במים פושרים עד להמסה מוחלטת של האבקה ללא גושים.

  • 02.

    מערבבים את כל הרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד. שופכים לתבנית עגולה ושמים במקרר לשעה עד שעתים עד שהעיסה נעשת צמיגית וקופצנית כמו ג’לי.

  • 03.

    מורחים ריבה על החלק העליון של העוגה בצורה שווה.

הכנת? כאן מדרגים
(153)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.