מתכון סלט שעועית צהובה | השף הלבן

סלט שעועית צהובה

סלט שעועית צהובה – הסלט שיהפוך את השולחן לחגיגה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שעועית צהובה

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1/2 שקית (של 800 גרם) שעועית צהובה מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1 כוס שעועית לבנה מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1 כוס שעועית אדומה מבושלת
  • 1 בצל קצוץ (מומלץ בצל סגול)
רוטב:
  • ¼ כוס חומץ (מומלץ חומץ בלסמי)
  • 2 כפיות חרדל
  • ½ כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את השעועית הצהובה והלבנה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.

  • 02.

    מעבירים  את השעועית לכלי ,מוסיפים את הבצל ומערבבים.

  • 03.

    מכניסים את חומרי הרוטב לכלי זכוכית. מנערים היטב, מוסיפים לסלט ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים.  

הכנת? כאן מדרגים
(92)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.