סלט שעועית צהובה
סלט שעועית צהובה – הסלט שיהפוך את השולחן לחגיגה
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 מנות:
- 1/2 שקית (של 800 גרם) שעועית צהובה מוקפאת "סנפרוסט"
- 1 כוס שעועית לבנה מוקפאת "סנפרוסט"
- 1 כוס שעועית אדומה מבושלת
- 1 בצל קצוץ (מומלץ בצל סגול)
רוטב:
- ¼ כוס חומץ (מומלץ חומץ בלסמי)
- 2 כפיות חרדל
- ½ כוס שמן זית
- מלח
- פלפל לבן
- 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את השעועית הצהובה והלבנה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
-
02.
מעבירים את השעועית לכלי ,מוסיפים את הבצל ומערבבים.
-
03.
מכניסים את חומרי הרוטב לכלי זכוכית. מנערים היטב, מוסיפים לסלט ומערבבים.
-
04.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים.
הכנת? כאן מדרגים