מתכון סלט קר של שעועית ועוף בגרידת לימון ועשבי תיבול | השף הלבן

סלט קר של שעועית ועוף בגרידת לימון ועשבי תיבול

קבלו את ארוחת הצהריים המושלמת לקחת לעבודה: סלט קר של שעועית, עשבי תיבול, בצל ורצועות חזה עוף בגרידת לימון

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קר של שעועית ועוף בגרידת לימון ועשבי תיבול

המרכיבים ל 4-6:

  • 1/2 שקית (300 גרם) שעועית ירוקה עדינה מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1/2 שקית (300 גרם) שעועית צהובה עדינה מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1 פרפר שלם של חזה עוף, נקי מעור ועצמות
  • עלים מ-5 גבעולים של עשבי התיבול- נענע, כוסברה ופטרוזיליה (כל אחד), קצוצים
  • 2 בצלים ירוקים, קצוצים
  • גרידה ומיץ מלימון אחד
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את שמן הזית במחבת וצולים את חזה העוף על להבה בינונית כ-5 דקות מכל צד, ומקררים. (ניתן לוודא שהחזה מבושל ע"י חיתוך המרכז בעזרת סכין קטנה).

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מוסיפים לאותה מחבת את השעועיות. מטגנים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מוסיפים את עשבי התיבול, הבצל, שמן הזית, מיץ וגרידת הלימון, מלח ופלפל ומערבבים בעזרת כף עץ 2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מעבירים את השעועית לקערה עם כל הנוזלים מהמחבת, חותכים את העוף לפרוסות דקות ומערבבים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.