סלט צהוב קיצי עם מיני כרובית, שעועית תירס ופלפלים | השף הלבן

סלט צהוב קיצי עם מיני כרובית, שעועית תירס ופלפלים

סלט נפלא שיכול להוות גם כתוספת טעימה לארוחה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט צהוב קיצי עם מיני כרובית, שעועית תירס ופלפלים

המרכיבים ל5-6:

  • 1/2 שקית (300 גרם) שעועית צהובה עדינה מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1/2 שקית (300 גרם) מיני כרובית מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1/2 שקית (400 גרם) גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט"
  • 3 פלפלים צהובים, חתוכים לרצועות דקות
  • 3 כפות שמן זית
  • חופן עלי פטרוזיליה, קצוצים דק
  • חופן צימוקים שחורים
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • חופן צנוברים קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

        מחממים את שמן הזית בסיר רחב ושטוח. מוסיפים את התירס והכרובית ומטגנים מעל להבה גבוהה 5-4 דקות.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 02.

        מוסיפים את הפלפלים ומטגנים תוך ערבוב 3-2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

        מוסיפים את השעועית הצהובה ומטגנים תוך ערבוב 3-2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

        מוסיפים את הפטרוזיליה, הצימוקים, מיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים.

  • 05.

        מפזרים מעל את הצנוברים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)