סלט צהוב קיצי עם מיני כרובית, שעועית תירס ופלפלים
סלט נפלא שיכול להוות גם כתוספת טעימה לארוחה
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5-6:
- 1/2 שקית (300 גרם) שעועית צהובה עדינה מוקפאת "סנפרוסט"
- 1/2 שקית (300 גרם) מיני כרובית מוקפאת "סנפרוסט"
- 1/2 שקית (400 גרם) גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט"
- 3 פלפלים צהובים, חתוכים לרצועות דקות
- 3 כפות שמן זית
- חופן עלי פטרוזיליה, קצוצים דק
- חופן צימוקים שחורים
- מיץ מ-1/2 לימון
- מלח, פלפל שחור גרוס
- חופן צנוברים קלויים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את שמן הזית בסיר רחב ושטוח. מוסיפים את התירס והכרובית ומטגנים מעל להבה גבוהה 5-4 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים את הפלפלים ומטגנים תוך ערבוב 3-2 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים את השעועית הצהובה ומטגנים תוך ערבוב 3-2 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את הפטרוזיליה, הצימוקים, מיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים.
-
05.
מפזרים מעל את הצנוברים.
הכנת? כאן מדרגים