סלט עלים ירוקים בויניגרט, בלסמי והדרים
סלט צבעוני ועשיר במיוחד המומלץ במיוחד לשולחן ראש השנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
לרוטב-
- 3 כפות חומץ בלסמי
- 1 כוס שמן זית
- 1/4 כוס מיץ תפוזים
- 1/4 כוס מיץ לימון
- מלח
- פלפל שחור
- 2 כפיות חרדל חלק
לסלט-
- חבילת מיקס חסות
- חבילת עלי ביבי
- 1 כוס קוביות מנגו
- 1 כוס ענבים
- שקדים מקולפים וקצוצים
- גרעיני חמניה
- גרעיני דלעת
הוראות הכנה:
-
01.
הכנת הרוטב:
-
02.
במעבד מזון שמים 3 כפות חומץ בלסמי וכוס שמן זית,רבע כוס מיץ תפוז ורבע כוס מיץ לימון.מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
-
03.
מוסיפים 2 כפיות חרדל חלק וטוחנים הכול עד לקבלת מרקם חלק של רוטב לסלט. הרכבת הסלט: לקראת הארוחה מערבבים היטב את הרוטב ומתבלים את העלים של החסות ועלי הבייבי. מוסיפים מנגו, ענבים טריים ומקשטים במעט שקדים וגרעיני חמנייה ודלעת.
הכנת? כאן מדרגים