מתכון סלט עלים ירוקים בויניגרט, בלסמי והדרים | השף הלבן

סלט עלים ירוקים בויניגרט, בלסמי והדרים

סלט צבעוני ועשיר במיוחד המומלץ במיוחד לשולחן ראש השנה

מאת: עורך השף הלבן
קלה רמת מיומנות
סלט עלים ירוקים בויניגרט, בלסמי והדרים

המרכיבים ל 4 מנות:

לרוטב-
  • 3 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפיות חרדל חלק
לסלט-
  • חבילת מיקס חסות
  • חבילת עלי ביבי
  • 1 כוס קוביות מנגו
  • 1 כוס ענבים
  • שקדים מקולפים וקצוצים
  • גרעיני חמניה
  • גרעיני דלעת

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הרוטב:

  • 02.

    במעבד מזון שמים 3 כפות חומץ בלסמי וכוס שמן זית,רבע כוס מיץ תפוז ורבע כוס מיץ לימון.מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

  • 03.

    מוסיפים 2 כפיות חרדל חלק וטוחנים הכול עד לקבלת מרקם חלק של רוטב לסלט. הרכבת הסלט: לקראת הארוחה מערבבים היטב את הרוטב ומתבלים את העלים של החסות ועלי הבייבי. מוסיפים מנגו, ענבים טריים ומקשטים במעט שקדים וגרעיני חמנייה ודלעת.

הכנת? כאן מדרגים
(340)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.