סלט סלק, תפוח עץ, סלרי וגבינת רוקפור
סלט מיוחד ומושקע שאורחים אוהבים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 6:
- 4 תפוחי עץ (מומלץ בשני צבעים)
- 2 כפות מיץ לימון
- 1 מקל סלרי פרוס דק
- 1/2 כוס אגוזי מלך שבורים גס
- 2 סלקים מבושלים, קלופים וחתוכים לפלחים קטנים
- 100 גרם גבינת גליל רוקפור של "תנובה" מפוררת גס
לרוטב:
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות שמן קנולה
- 1 כף חומץ בן יין לבן
- 1 כפית חומץ בלסמי
- 1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
- 1 כפית גדושה סוכר
- פלפל שחור גרוס
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את התפוחים לפרוסות דקיקות בעזרת סכין חד או מנדולינה ומעבירים לקערה.
-
02.
יוצקים מיץ לימון למניעת השחרה ומערבבים.
-
03.
מסדרים על צלחת, מפזרים סלרי, אגוזים, סלק וגבינה.
-
04.
מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט.
הכנת? כאן מדרגים