מתכון סלט סלק, תפוח עץ, סלרי וגבינת רוקפור | השף הלבן

סלט סלק, תפוח עץ, סלרי וגבינת רוקפור

סלט מיוחד ומושקע שאורחים אוהבים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט סלק, תפוח עץ, סלרי וגבינת רוקפור

המרכיבים ל מנות 6:

  • 4 תפוחי עץ (מומלץ בשני צבעים)
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 מקל סלרי פרוס דק
  • 1/2 כוס אגוזי מלך שבורים גס
  • 2 סלקים מבושלים, קלופים וחתוכים לפלחים קטנים
  • 100 גרם גבינת גליל רוקפור של "תנובה" מפוררת גס
לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 כף חומץ בן יין לבן
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • 1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
  • 1 כפית גדושה סוכר
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את התפוחים לפרוסות דקיקות בעזרת סכין חד או מנדולינה ומעבירים לקערה.

  • 02.

    יוצקים מיץ לימון למניעת השחרה ומערבבים.

  • 03.

    מסדרים על צלחת, מפזרים סלרי, אגוזים, סלק וגבינה.

  • 04.

    מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט.

הכנת? כאן מדרגים
(200)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.