המרכיבים ל5 מנות:
- בצל ירוק
- בצל לבן
- 3 מלפפונים
- 2 עגבניות
- 1 פלפל ירוק
- 1 פלפל אדום
- 1 לימון
- מלח
- פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת קטנה שמים קצת בצל ירוק וקצת בצל לבן, מטגנים על אש נמוכה.
-
02.
סוחטים למחבת קצת לימון ומטגנים במשך שני דקות.
-
03.
חותכים את המלפפונים והעגבניות והפלפלים לקערה עגולה.
-
04.
שמים את הבצל המטוגן, מתבלים ומערבבים.
-
05.
סוחטים לימון על הסלט ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים