סלט גזר, ברוקולי וקשיו בויניגרט "יוגורט", חרדל וסילאן | השף הלבן

סלט גזר, ברוקולי וקשיו בויניגרט "יוגורט", חרדל וסילאן

מיציתם את הסלטים הרגילים ובא לכם לשדרג? הסוד הוא ברוטב הנפלא

מאת: אודי ברקן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנרק

המרכיבים ל6 מנות:

  • 1 שן שום כתושה
  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ וקליפה מגוררת מליים אחד ( או לימון )
  • 1 כף חרדל
  • 1 כף גדושה סילאן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית צ'ילי יבש חריף גרוס
  • 1 חבילה בייבי ברוקולי מופרד לפרחים
  • 3 גזרים קלופים ופרוסים דק
  • כוס אגוזי קשיו קלויים
  • חצי כוס שמיר קצוץ
  • 1 בצל סגול קצוץ
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
לרוטב
  • 1 גביע מעדן סויה BIO תנובה במתיקות מעודנת

הוראות הכנה:

  • 01.

    0pt">

  • 02.

    חותכים את כל הירקות לסלט.

  • 03.

    מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.

  • 04.

    מערבבים את הסלט עם הרוטב ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)