"טאבולה" כרובית | השף הלבן

"טאבולה" כרובית

סלט הטאבולה המפורסם בגרסה נטולת גלוטן ודלת פחמימות.

מאת: חנוך שכטר
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: יעל מגן

המרכיבים ל 4:

  • 1 שקית (800 גרם) פתיתי כרובית מוקפאים "סנפרוסט"
  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל לבן, קצוץ
  • 1 עגבניה, קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור, גרוס
  • 1 כף סומק
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 2 בצלים ירוקים, קצוצים
  • עלים מ-5 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

        מפשירים את פתיתי הכרובית במים פושרים במסננת וסוחטים בתוך מגבת עד לייבוש.

  • 02.

        מערבבים  את יתר המרכיבים עם פתיתי הכרובית, מתבלים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(8)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.