"טאבולה" כרובית | השף הלבן

"טאבולה" כרובית

סלט הטאבולה המפורסם בגרסה נטולת גלוטן ודלת פחמימות.

מאת: חנוך שכטר
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: יעל מגן

המרכיבים ל4:

  • 1 שקית (800 גרם) פתיתי כרובית מוקפאים "סנפרוסט"
  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל לבן, קצוץ
  • 1 עגבניה, קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור, גרוס
  • 1 כף סומק
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 2 בצלים ירוקים, קצוצים
  • עלים מ-5 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

        מפשירים את פתיתי הכרובית במים פושרים במסננת וסוחטים בתוך מגבת עד לייבוש.

  • 02.

        מערבבים  את יתר המרכיבים עם פתיתי הכרובית, מתבלים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(8)