כריך רוסטביף של עומר מילר
מכניסים את חווית הגורמה הביתה עם כריך הרוסטביף של עומר מילר! פרוסות רוסטביף מגולגלות עם סלט ומיונז חרדל שמכינים בקלי קלות
בשרי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: בועז לביא
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 2 מנות:
- 200 גרם רוסטביף בקר "טירת צבי"
סלט:
- 20 עגבניות שרי תמר
- 1 כוס עלי כוסברה
- 1/2 כוס עלי פטרוזיליה
- 1/2 כוס עלי נענע
- 2 כפות בצל סגול פרוס
- 1 פלפל ירוק חריף קצוץ
- 1 לימון סחוט
- מלח פלפל
למיונז:
- 4 כפות מיונז
- 1 כפית חרדל דיז'ון
הוראות הכנה:
-
01.
מיונז: מערבבים מיונז וחרדל עד לקבלת מרקם אחיד.
-
02.
סלט: קוצצים את המרכיבים לסלט קטן וצבעוני, מתבלים היטב, מסדרים כפית מהסלט על פרוסת רוסטביף ומגלגלים.
-
03.
הרכבת הכריך: מורחים פרוסת לחם במיונז ומניחים גלילות רוסטביף ממולאות בסלט. סוגרים עם פרוסת לחם נוספת
-
04.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים