מתכון ברוסקטה עם פטריות יער ושמנת | השף הלבן

ברוסקטה עם פטריות יער ושמנת

הכינו לבד ברוסקטה טעימה, תוספת לכל ארוחה או כמנה ראשונה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ברוסקטה עם פטריות יער ושמנת

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 100 גרם פתיתי גבינת פרמז’ן
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 4 פרוסות לחם כפרי
  • 1 שן שום
  • 3 כפות חמאה מלוחה
  • 2 בצלי שאלוט קצוצים דק
  • 2 פטריות ירדן חתוכות לפרוסות סלסלת פטריות חתוכות לרבעים
  • 1 כף עירית קצוצה
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 חבילה עלי ארוגולה (רוקט) שטופים היטב

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולים את הלחם בתנור במצב גריל עד שמזהיב מצד אחד. מורחים את הצד הקלוי בשן שום ובמעט חמאה. שומרים בצד.

  • 02.

    מחממים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים בצלי שאלוט עד כדי ערבוב כ – 2 דקות עד שהפטריות משחימות מעט אך לא מאבדות נוזלים.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    מוסיפים למחבת שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה. מסירים מהאש. מוסיפים פתיתי פרמזן. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים לפטריות את עשבי התבלין ומערבבים.

  • 04.

    מניחים על כל פרוסת לחם מעט עלי רוקט ומעל שכבה נדיבה של פטריות בשמנת. מעטרים בשמנת חמוצה.

הכנת? כאן מדרגים
(94)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.