תירס בחמאת פרמז'ן
מנה פשוטה וטעימה שמזכירה טעמים של ילדות עם טוויסט מפנק. גרעיני תירס מוקפצים עם חמאה קרה שמתמזגת לרוטב עשיר, מתובלים באגוז מוסקט ופלפל ומוגשים עם פרמזן מגורד שמוסיף עומק של טעמים. מתכון קל ומהיר שמתאים לארוחת ערב קלילה או תוספת מושלמת לארוחת צהריים.
חלבי
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: תומר אומנסקי
המרכיבים ל5 מנות:
מרכיבים:
- חבילת גרעיני תירס מוקפאים של סנפרוסט (800 גרם)
- 100-150 גרם חמאה קרה
- 100 גרם פרמזן מגורד
- מלח, פלפל, אגוז מוסקט
- מים במידת הצורך
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת רחבה נניח את התירס, נכסה במים (עד לגובה התירס) ונבשל עד לאידוי 3/4 מהנוזלים.
-
02.
נוסיף תחילה מחצית מהחמאה שחתכנו לקוביות, נערבב היטב ונתבל.
-
03.
לאחר שכל החמאה נמסה והתיבול עורבב נוסיף את יתרת החמאה ונקפיד על תנועות סיבוביות על מנת לקבל רוטב.
-
04.
לבסוף נכבה את האש, נוסיף את הפרמזן, נערבב ונגיש מיד.
הכנת? כאן מדרגים