אורז ערמונים וארטישוק ירושלמי
אורז הפתעות סופר עסיסי והכי קל להכנה עם בצל, ערמונים, פטריות וגולת הכותרת – ארטישוק ירושלמי. אורז עם שלל של טעמים מתאים לכל צלחת בערב חג ותוספת מושלמת!
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 5 מנות:
מרכיבים:
- 1 כוס אורז
- 2 כוסות בצל חתוך סנפרוסט
- 1 כוס ארטישוק ירושלמי סנפרוסט - חותכים לפרוסות
- 1 חבילה פטריות שמפיניון ו-1/2 חבילה פטריות פורטובלו חתוכות
- 2 חבילות ערמונים פרוסים
- 1/2 כוס שמן זית
- 1/4 כוס סויה
- כף חומץ בלסמי
- כף סילאן
- קצת פחות מ-2 כוסות מים רותחים
- פטרוזיליה קצוצה לקישוט
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים את כל המרכיבים בתבנית חסינת אש לפי הסדר ומערבבים קלות. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ללא כיסוי ל-40 עד 50 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
הכנת? כאן מדרגים