מרק רגל תימני של השף אבי שליסל - מרק קלאסי וטעים | השף הלבן

מרק רגל תימני של השף אבי שליסל

מרק תימני קלסי

מאת: השף אבי שליסל
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק רגל תימני של השף אבי שליסל

המרכיבים ל6 מנות:

  • 4 ליטר מים
  • 6-8 יחידות של רגל פרה פרוס מהקצב
  • 2 בצלים בינוניים שלמים
  • 3 גזרים חתוכים לטבעות עבות
  • 2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים ל-8
  • 2 קישואים חתוכים למקלות עבים
  • 1 עגבניה
  • אבקת מרק טעם עוף
  • חוואיג’

הוראות הכנה:

  • 01.

    מביאיםלרתיחה את העצמות במים ומוציאים לכלוכים ומבשלים כשעה.

  • 02.

    מוסיפיםבצל, עגבניה וגזר, וממשיכים לבשל. כאשר העצמות כמעט מוכנות מוסיפים תפוחי אדמה וקישואים ומבשלים עד שמוכנים.

  • 03.

    באותו הזמן מעבבים כף חוואיג’ ושתי כפות גדושות של אבקת מרק בטעם עוף במים קרים ומוסיפים למרק.

  • 04.

    אם יש צורף מוסיפים עוד חוואיג’ ולתבל במלח פלפל .לגיוון אפשר להוסיף כוסברה טריה 10 גבעולים וכמה שיני שום .להגשה עם חלבה לחוח לימון ואפשר גם סחוג.

הכנת? כאן מדרגים
(742)