מתכון מרק קרם אפונה בשמנת | השף הלבן

מרק קרם אפונה בשמנת

מרק אפונה משביע בעל מרקם קרמי

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק קרם אפונה בשמנת

המרכיבים ל6:

  • 80 גרם חמאת תנובה
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 2 גזרים מגוררים דק
  • 800 גרם אפונת גינה סנפרוסט קפואה
  • 3 תפוחי-אדמה קלופים חתוכים לקוביות קטנות
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי
  • אגוז מוסקט
  • 7 כוסות מרק ירקות צח או מים ואבקת מרק
  • 1 מיכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • קרוטונים

הוראות הכנה:

  • 01.

     ממיסים בסיר כבד את החמאה, מוסיפים את הבצל ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את האפונה, הגזר ותפוחי-האדמה ומתבלים במלח, בפלפל ובאגוז מוסקט. מאדים בסיר מכוסה 10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

     מוסיפים את המרק, מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 45 דקות על אש נמוכה. מרסקים במעבד מזון או במעבד ידני למרקם חלק, מוסיפים את השמנת מחממים ומגישים עם קרוטונים. 

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(275)