מתכון מרק ירקות איטלקי | השף הלבן

מרק ירקות איטלקי

מרק ירקות איטלקי

מאת: פז וינברג
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק ירקות איטלקי

המרכיבים ל6 מנות:

  • 3 גזרים קצוצים
  • 2 קישואים קצוצים
  • כוס כרוב קצוץ לרצועות
  • כוס של כרוב קצוץ לרצועות
  • 1 בצל קצוץ
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס אפונה קפואה
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 50 גרם מרגרינה
  • 4 כפות שמן זית
  • 6 שיני שום כתושות
  • 3/4 כוס פתיתים
  • 5 כפות אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 12 כוסות מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את המרגרינה והירקות. מאדים בסיר מחוסה עד שהירקות מתרככים מעט ( כ- 20 דקות ) בחושים מידי פעם.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 02.

    מוסיפים לסיר את הרסק עגבניות , אבקת מרק מלח , פלפל שחור ומערבבים.

  • 03.

    יוצקים את המים ומביאים לרתיחה.

  • 04.

    מבשלים על להבה בינונית עד שהירקות מתרככים.

  • 05.

    מוסיפים למרק את הפתיתים ומבשלים יחד עד 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 06.

    מגישים את המרק חם הפשר להוסיף גבינה צהובה מגורדת.

הכנת? כאן מדרגים
(23)