המרכיבים ל6 מנות:
- 3 גזרים קצוצים
- 2 קישואים קצוצים
- כוס כרוב קצוץ לרצועות
- כוס של כרוב קצוץ לרצועות
- 1 בצל קצוץ
- 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כוס אפונה קפואה
- 100 גרם רסק עגבניות
- 50 גרם מרגרינה
- 4 כפות שמן זית
- 6 שיני שום כתושות
- 3/4 כוס פתיתים
- 5 כפות אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
- מלח
- פלפל שחור
- 12 כוסות מים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את המרגרינה והירקות. מאדים בסיר מחוסה עד שהירקות מתרככים מעט ( כ- 20 דקות ) בחושים מידי פעם.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים לסיר את הרסק עגבניות , אבקת מרק מלח , פלפל שחור ומערבבים.
-
03.
יוצקים את המים ומביאים לרתיחה.
-
04.
מבשלים על להבה בינונית עד שהירקות מתרככים.
-
05.
מוסיפים למרק את הפתיתים ומבשלים יחד עד 20 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מגישים את המרק חם הפשר להוסיף גבינה צהובה מגורדת.
הכנת? כאן מדרגים