מרק יוגורט דרוזי חם לחורף
מרק חורפי מזין מלא סידן, טעים ובריא.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6:
- כד של יוגורט או 7% או 4.50%
- עקוב ירק בר (למי שמכיר) או ברוקולי
- כפית קורנפלור
- כף מרק עוף
- פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- כוסברה או עלי מרווה
- כפית מלח
- כף שמן זיית
הוראות הכנה:
-
01.
מכניסים את העקוב או הברוקולי לסיר ממלחים עם מלח וכף של שמן זיית וממתינים לרתיחה כשזה רותח וכבים ומשאירים בתוך הסיר לריכוך.
-
02.
מוזגים את היוגורט לקערה ומקציפים עם בלנדר עד שהיוגורט הופך מימי ושופכים לסיר מתכת.
-
03.
מחממים את היוגורט על אש ובוחשים כול הזמן.
-
04.
ברגע שזה רותח יש להוסיף את הקורנפלאור כשהוא מהול במעט מיים ושופכים לאט ובאש נמוכה וממשיכים לבחוש.
-
05.
לאחר מכן מוסיפים את אבקת המרק עוף וממשיכים לבחוש אחרי 3 דקות מוסיפים את הברוקולי או העקוב מסונן ממים.
טיימר מופעל
-
06.
לחימום של 7 דקות ולא להפסיק לבחוש.
טיימר מופעל
-
07.
לאוהבי שמנת אפשר להוסיף שמנת לבישול של השף הלבן זה מוסיף טעם.
-
08.
ברגע שהכול חם ורותח מוזגים לקעריות מרק עם כוסברה או 3 עלי מרווה עם מוצרלה ופרמז׳ן, וניתן גם להקרמה עם קרוטונים
הכנת? כאן מדרגים