רוגלך פסטו וגבינת סויה - מאפה טבעוני מנצח! | השף הלבן

רוגלך פסטו טבעוניים

חטיף מלוח משובח שכיף לנשנש כמו שהוא או לטבול בממרח סויה בסגנון גבינה לבנה

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוגלך פסטו טבעוניים
צילום: נעמה רן

המרכיבים לכ-25 יחידות:

  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כפית מלח, פלפל
  • קורט אגוז מוסקט
למילוי פסטו:
  • 1 כוס עלי בזיליקום
  • 3 שיני שום
  • 2 כפות אגוזי מלך
  • 1 כף שמן זית
  • 3 כפות ממרח סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי אלטרנטיב
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את מרכיבי הבצק (ידנית או במעבד מזון). אוספים לכדור ומניחים בזמן שמכינים את המילוי. שמים במעבד מזון את מרכיבי המילוי ומעבדים לממרח.

  • 02.

    מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים לעיגול דק בעובי 3-4 ס"מ. מורחים בפסטו, חותכים למשולשים כמו פיצה ומגלגלים כל משולש מצלע לקודקוד. מניחים בתבנית ואופים 15-20 דקות עד שמהמאפים יבשים ושחומים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)