קיש תרד ו"גבינה" - מתכון טבעוני ומנצח! | השף הלבן

קיש תרד ו"גבינה" טבעוני

קיש טעים להפליא שאוהבי התרד יחגגו עליו

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קיש תרד ו
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 12:

  • 2 כוסות (240 גרם) קמח כוסמין מלא
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • קורט אגוז מסקט
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) שמן זית
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) מים
למילוי:
  • 1 שקית (800 גרם) תרד "סנפרוסט" מופשר
  • 1 מיכל סויה בסגנון גבינה לבנה "תנובה"
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 כף גדושה שמיר קצוץ
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • 1 כפית מחוקה מלח, פלפל שחור גרוס
  • לזריה: 1 כף שומשום
גודל תבנית: 2 קישים בקוטר 22 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הבצק: מערבבים ידנית או במעבד מזון קמח ותבלינים. מוסיפים שמן ומים ומערבבים לבצק אחיד ונעים לעבודה. מניחים בטמפרטורת החדר ל-30 דקות. מחלקים ל-2, מרדדים (אין צורך לקמח את משטח העבודה) ומצפים תחתית ודפנות של התבנית/תבניות. חותכים בסכין את עודפי הבצק.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 02.

    מחממים תנור ל 180 מעלות. מערבבים את מרכיבי המילוי ומעבירים לתבנית על בסיס הבצק. בוזקים שומשום ואופים כ 35 - 40 דקות עד שהבצק משחים והמילוי מתייצב.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.